کد خبر : 537
تاریخ انتشار : جمعه 1 مارس 2019 - 13:31

جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در سبزوار

جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در سبزوار

دومین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی به همت اداره جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار در پارک بانوان این شهرستان برگزار شد. مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در این جشنواره گفت:جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در سبزوار میزان تولید ماهی و آبزیان استان خراسان رضوی ۱۰ هزار تن است که از

دومین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی به همت اداره جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار در پارک بانوان این شهرستان برگزار شد.

مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در این جشنواره گفت:جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در سبزوار میزان تولید ماهی و آبزیان استان خراسان رضوی ۱۰ هزار تن است که از این مقدار، بیش از سه هزار تن فقط در سبزوار تولید می شود.

مهندس محمدرضا مهدیزاده افزود: ماهی غذای سلامتی است و اکنون بیش از ۱۵۰ نوع غذا با ماهی و آبزیان طبخ می شود ولی متاسفانه سرانه مصرف ما کمتر از هفت کیلوگرم است که در مقایسه با سرانه دنیا که ۲۰ کیلوگرم است، بسیار پایین است.

 وی اضافه کرد: برگزاری چنین جشنواره هایی به فرهنگ سازی در این خصوص کمک خواهد کرد.

در این جشنواره حدود پنجاه نوع غذا با استفاده از ماهی طبخ و در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.واحد مرکزی خبر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.