کد خبر : 2239
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۲

حجم پخت نان در سبزوار کاهش یافت

حجم پخت نان در سبزوار کاهش یافت
حجم پخت نان در سبزوار کاهش یافت

 

حجم پخت نان در نانوایی‌های شهر ۲۴۷ هزار نفری سبزوار طی روزهای اخیر تحت تاثیر اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با شیوع بیماری همه‌گیر کرونا نسبت به روزهای پیش کاهش یافته است.

رییس اتاق اصناف سبزوار در گفتگو با  ایرنا میانگین معمول پخت نان توسط ۲۵۰ واحد نانوایی دایر در شهر سبزوار را روزانه ۳۴۰ هزار قرص اعلام کرد و افزود: این مقدار طی یک هفته اخیر حدود ۳۵ درصد کاهش یافته است.

علی کیانی ادامه داد: یکی از راه‌های انتقال ویروس کرونا از طریق رد و بدل شدن اسکناس در نانوایی ها و واحدهای صنفی است که در این زمینه باید اصول بهداشتی به نحو مطلوب رعایت شود.

وی گفت: با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به تمامی نانوایی ها در این شهرستان اعلام شده است از کارتخوان استفاده نمایند.

وی افزود: برای پیشگیری از کرونا توصیه های بهداشتی به واحدهای صنفی داده شده تا با شست و شوی مرتب و ضدعفونی کردن غرفه ها و فضای کسب و کار خود نگرانی شهروندان را در این زمینه کاهش دهند.

کیانی ادامه داد: واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار به صورت مستمر بر فعالیت واحدهای اقتصادی شامل انبارها، سردخانه‌ها، مراکز عمده نگهداری کالا، مراکز تولیدی و نهاده‌های دامی نظارت دارد و با تخلفات برخورد می‌کند.

وی گفت: سامانه تلفنی ۱۲۴ نیز آماده دریافت شکایات و گزارش‌های مردمی از نحوه عرضه کالا و خدمات است.

.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.