آغاز عملیات اجرایی پروژه ی گاز رسانی به فرودگاه سبزوار

با توجه به ضرورت اصلاح الگوی مصرف و صرفه جویی در مصرف سوخت و با هدف خدمات رسانی بهتر به مسافران، فرودگاه سبزوار به زودی به شبکه ی گازرسانی متصل خواهد شد. به گزارش اداره ی روابط عمومی فرودگاه های استان خراسان رضوی؛ علی اصغر روشن بین رییس فرودگاه سبزوار در این خصوص گفت:
با توجه به ضرورت اصلاح الگوی مصرف و صرفه جویی در مصرف سوخت و با هدف خدمات رسانی بهتر به مسافران، فرودگاه سبزوار به زودی به شبکه ی گازرسانی متصل خواهد شد.
به گزارش اداره ی روابط عمومی فرودگاه های استان خراسان رضوی؛ علی اصغر روشن بین رییس فرودگاه سبزوار در این خصوص گفت: با رایزنی های صورت گرفته و مساعدت فرماندار سبزوار و اهتمام ویژه یی که برای رشد و تعالی فرودگاه شهرستان وجود دارد، مقرر شده است شرکت گاز نسبت به گازرسانی فرودگاه سبزوار اقدام کند و این مهم در آستانه چهل و یکمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران عملیاتی خواهد شد.
گفتنی است؛ فرودگاه سبزوار که تحت مالکیت شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران قرار دارد؛ ۱۶ سال پیش در بهمن ماه ۱۳۸۲ عملیاتی شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰