چهار معدن جدید در سبزوار فعال شد

چهار معدن جدید با سرمایه گذاری ۲۲ میلیارد ریال در شهرستان سبزوار فعال شد. رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار با بیان این مطلب به ایرنا گفت: فعالیت این معادن در زمینه استخراج سنگ لاشه و گچ است. علی امیدبخش افزود: شهرستان سبزوار از قطبهای معدنی خراسان رضوی به شمار میرود که با فعالیت
چهار معدن جدید با سرمایه گذاری ۲۲ میلیارد ریال در شهرستان سبزوار فعال شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار با بیان این مطلب به ایرنا گفت: فعالیت این معادن در زمینه استخراج سنگ لاشه و گچ است.
علی امیدبخش افزود: شهرستان سبزوار از قطبهای معدنی خراسان رضوی به شمار میرود که با فعالیت این معادن جدید ۴۰ فرصت شغلی در این شهرستان ایجاد شده است.
وی با اشاره به سرمایه گذاری خارجی در بخش معدن سبزوار ادامه داد: کارخانه فروسیلیکومنگنز با سرمایه گذاری یک شرکت چینی و تولید روزانه ۸۰ تن در سال جاری به بهره برداری می رسد.
امید بخش گفت: تاکنون پروانه بهره برداری بیش از ۱۴۰ معدن با انواع کانی های فلزی و غیرفلزی شامل کرومیت، منگنز، سنگ آهک، آلومینیوم، انواع سنگهای ساختمانی و سنگ لاشه در این شهرستان صادر شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰